Ερντογάν προκλητικός, μιλά ξανά για «τουρκική μειονότητα» στην Ελλάδα που «διώκεται»

  • Dogma
ερντογάν

Νέα επίθεση στην Ελλάδα από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που αυτή τη φορά κατηγόρησε τη χώρα μας για «άδικες και παράνομες» πρακτικές σε βάρος της «τουρκικής μειονότητας»! Και κάλεσε τον ισλαμικό κόσμο να μη μένει… θεατής!

Μιλώντας στην 38η Συνάντηση της Μόνιμης Επιτροπής Οικονομικής και Εμπορικής Συνεργασίας του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας στην Κωνσταντινούπολη, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει την Ελλάδα για διωγμό (!) της μουσουλμανικής μειονότητας!

Κατά την ομιλία του, ο πρόεδρος της Τουρκίας έκανε λόγο για «οι άδικες και παράνομες πρακτικές που ασκούνται εδώ και χρόνια» σε βάρος της «τουρκικής», όπως τη χαρακτήρισε, μειονότητα, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης. Και κάλεσε τον ισλαμικό κόσμο «να μην μένει θεατής των δεινών των αδερφών μας που διώκονται στην Ελλάδα»!

«Οι άδικες και παράνομες πρακτικές που ασκούνται εδώ και χρόνια κατά της μουσουλμανικής “τουρκικής” μειονότητας στην Ελλάδα συνεχίζονται κλιμακούμενες. Οι θρησκευτικοί ηγέτες των αδελφών μας στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζονται. Τα ιδρύματα τους και η περιουσία τους καταπατώνται. Δεν τους επιτρέπεται να διδάσκονται τη μητρική τους γλώσσα. Αρνούνται την ταυτότητα τους. Ο ισλαμικός κόσμος δεν πρέπει πλέον να μένει θεατής των δεινών των αδελφών μας που διώκονται στην Ελλάδα.

Προεκλογική φιέστα Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη – Του αφιέρωσαν ερωτικό τραγούδι

Γνωρίζετε τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων τις οποίες υφίστανται οι Τουρκοκύπριοι αδελφοί μας, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ισλαμικού κόσμου. Πιστεύω ότι θα δώσετε την απαραίτητη υποστήριξη στην “ΤΔΒΚ”, η οποία είναι μέλος παρατηρητής στην Οργάνωσης Τουρκικών Κρατών», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

TOP NEWS