Η Πρ. της Ιταλικής Βουλής στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

  • Dogma
ιταλικής βουλής

Mε την Πρόεδρο της Ιταλικής Βουλής κα Laura Boldrini, συναντήθηκε σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομος.

Η πρόεδρος της Ιταλικής Βουλής κ. Laura Boldrini έφθασε στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου 2016 για επίσημη επίσκεψη, μετά από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου. Την κα Boldrini συνοδεύουν ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο κ. Guido Cerboni και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Μακαριωτάτου, διεξήχθηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις και ιδέες  κοινού ενδιαφέροντος.

ιταλικής βουλής

Η κα Boldrini θα γίνει δεκτή και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, ενώ θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου και τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Ιωάννη Κασουλίδη.

Η πρόεδρος της Ιταλικής Βουλής κα Boldrini θα επισκεφθεί επίσης τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός στην παλιά Λευκωσία, συνοδευόμενη από Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας.

Μετά το πέρας της συνάντησής του με την πρόεδρο της Ιταλικής Βουλής κα Boldrini , ο κ. Ομήρου, στην παρουσία της Προέδρου της Ιταλικής Βουλής, θα προσυπογράψει Διακήρυξη με τίτλο «Περισσότερη Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση: Ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε», η οποία αποτελεί πρωτοβουλία των Προέδρων των Κοινοβουλίων της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και του Λουξεμβούργου.

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ