Καταλήψεις δημαρχείων από την ΠΟΕ – ΟΤΑ

  • Dogma

Στόχος να μην επιτευχθεί η υπαγωγή σε διαθεσιμότητα-μετάθεση ή απόλυση υπαλλήλων, από φέτος και μέχρι το 2016.Η ΠΟΕ-ΟΤΑ σχεδιάζει, με παρεμβάσεις των συλλόγων της σε όλους τους δήμους, να οργανωθεί η μη αποστολή οποιουδήποτε στοιχείου στο υπουργείο. Στόχο που συμμερίζονται και οι δήμαρχοι, όπως διαπιστώθηκε κατά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ….

Καταλήψεις δημαρχείων από την ΠΟΕ - ΟΤΑ

Στόχος να μην επιτευχθεί η υπαγωγή σε διαθεσιμότητα-μετάθεση ή απόλυση υπαλλήλων, από φέτος και μέχρι το 2016.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ σχεδιάζει, με παρεμβάσεις των συλλόγων της σε όλους τους δήμους, να οργανωθεί η μη αποστολή οποιουδήποτε στοιχείου στο υπουργείο. Στόχο που συμμερίζονται και οι δήμαρχοι, όπως διαπιστώθηκε κατά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ. Όμως κατά τη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, επίσης, ειπώθηκε ότι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ήδη έχει καταρτίσει καταλόγους των εργαζομένων στο Δημόσιο.

«Η άθλια τρικομματική συγκυβέρνηση, συνεχίζοντας το καταστροφικό της έργο, με την ψήφιση των νέων εξοντωτικών μέτρων, έβαλε την ‘υπογραφή της’ και επισήμως, στην εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας. Αποφάσισαν χιλιάδες απολύσεις στους Ο.Τ.Α. και το Δημόσιο, φαινόμενο που θα ενταθεί με την εφαρμογή της Οικονομικής Επιτροπείας στους Δήμους, που θα επιφέρει την πλήρη κατάρρευση του θεσμού, νέες απολύσεις, αναγκαστικές μετατάξεις και νέους φόρους στους πολίτες», αναφέρει η ΠΟΕ – ΟΤΑ σε ανακοίνωσή της.

Οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕ – ΟΤΑ

ΤΡΙΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012: Πανελλαδική Στάση Εργασίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τέλος του ωραρίου. Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 12.30 το μεσημέρι, έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (Βασ. Σοφίας 15-Αθήνα).

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012: ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ – Πανελλαδική Στάση Εργασίας της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. που συμμετέχει και η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τέλος του ωραρίου. Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 12.30 το μεσημέρι στην Πλατεία Κλαυθμώνος-Αθήνα.

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012: 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 8.00 το πρωί μέχρι τις 11.00 το πρωί των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. του Νομού Θεσσαλονίκης για να συμμετέχουν στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ υποδοχής και καλωσορίσματος των συμμετεχόντων στην 3η ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των ΔΗΜΑΡΧΩΝ, που πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός» – Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης-Περίπτερο 8.

ΠΗΓΗ

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ