Μαθητές έψαλλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας – Βίντεο

  • Dogma
αυστραλίας

Από παιδικές φωνές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες «πλημμύρισαν» τα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

O Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος είχε τη χαρά να υποδεχτεί στο γραφείο του μαθητές και μαθήτριες της πέμπτης και της έκτης τάξης του Κολλεγίου των Αγίων Πάντων του Σύδνεϋ, οι οποίοι του έψαλαν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ακόμη, οι μαθητές τραγούδησαν, στα ελληνικά και στα αγγλικά, γνωστά τραγούδια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο για τις επικείμενες εορτές, μεταφέροντας και τις ευχές όλης της σχολικής κοινότητας του Κολλεγίου τους.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τα παιδιά για την όμορφη έκπληξη, που του επιφύλαξαν, και χαρακτήρισε την επίσκεψή τους ως το πιο ωραίο δώρο που έχει δεχτεί για τα Χριστούγεννα. Τα παρακάλεσε, μάλιστα, να τον επισκεφθούν και την επόμενη χρονιά, ενώ, αφού τους χάρισε από ένα περιοδικό με την ενθρόνισή του, τα ξενάγησε σε όλους τους χώρους της Αρχιεπισκοπής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η επίσκεψη στον χώρο του σαλονιού, όπου ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους μαθητές για τους προκατόχους του, καθώς και για τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, που είναι ο πνευματικός ηγέτης των Ορθόδοξων Χριστιανών σε όλον τον κόσμο.

Μετά το πέρας της ξενάγησης, προσέφερε στους μαθητές χυμούς και γλυκά, ενώ δεν τους χάλασε το χατίρι να βγάλει μαζί τους μία αναμνηστική της επίσκεψης φωτογραφία.

Μαθητές και μαθήτριες της πέμπτης και της έκτης τάξης του Κολλεγίου των Αγίων Πάντων του Σύδνεϋ,ψάλλουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Μακάριο.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας / Φωτογραφίες  Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας.

 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ