Μήνυμα Πρωθυπουργού της Αγγλίας προς την Αρχιεπισκοπή Θυατείρων

  • ΔΟΓΜΑ

Μήνυμα απέστειλε προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας κ. Boris Johnson, με την ευκαιρία του νέου έτους.

Στην τεράστια συνεισφορά της Ορθόδοξης Κοινότητας στη Μεγάλη Βρετανία αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας Boris Johnson, ενώ τόνισε πως αναμένει την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, όπου με την παρουσία του προσδοκεί ότι θα ευλογήσει τη χώρα.

Ο κ. Πρωθυπουργός της Αγγλίας συγκεκριμένα ανέφερε:

«Εύχομαι στην Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα της Μεγάλης Βρετανίας κάθε ευλογία για το 2022. Με την ευκαιρία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, έρχεται στο μυαλό η τεράστια συνεισφορά της Ορθόδοξης Κοινότητας σε αυτή τη χώρα. Από την τράπεζα τροφίμων της Εκκλησίας του Αγίου Νεκταρίου που ταΐζει τους φτωχούς στο Battersea μέχρι την πρωτοβουλία του Αρχιεπισκόπου να παραχωρήσει τις αίθουσες των Ιερών Ναών ώστε να χρησιμοποιηθούν ως εμβολιαστικά κέντρα. Προσβλέπω στην επίσκεψη του Παναγιωτάτου φέτος, ο οποίος θα ευλογήσει τη χώρα μας με την παρουσία του — επομένως είμαι βέβαιος ότι το 2022 θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά για όλους μας».

TOP NEWS