Μητρόπολη Ταμασού: 15 έτη έργου και δράσης προς τον συνάνθρωπο

  • Dogma
ταμασού

Με επιτυχία εστέφθη η συναυλία της Φιλαρμονικής της Μητρόπολης Ταμασού, η οποία πραγματοποιήθηκε  την Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022, στην υπαίθρια σκηνή της Μητρόπολης στην κοινότητα του Επισκοπειού.

Στη συναυλία ακούστηκαν τραγούδια από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, “η μικρή μας γειτονιά” (Κύπρο, Ελλάδα, Αιγαίο, Μικρά Ασία και Ιταλία), μια παράδοση που σμίγει αναπόφευκτα από ένα λαό με τις ίδιες ρίζες.

Τα μουσικά όργανα που χρησιμοποιήθηκαν από τη χορωδία ήταν πιάνο, βιολί, φλάουτο, κλαρίνο, τρομπέτα, ευφώνιο, γαλλικό κόρνο, σαντούρι, άλτο σαξόφωνο και τενόρο σαξόφωνο.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού συνεχάρη τον μαέστρο, κ. Μάκη Παπαδόπουλο, και τα μέλη της Φιλαρμονικής, για την επιτυχή απόδοση των τραγουδιών, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και διαβεβαίωσε τα μέλη της Φιλαρμονικής πως θα συνεχίσει να βρίσκεται πλάι τους.

Η συναυλία συμπεριλήφθη στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στα πλαίσια των 15 ετών από την ανασύσταση της Μητρόπολης Ταμασού, 15 χρόνια έργου και δράσης προς τον συνάνθρωπο.

TOP NEWS