Νέα κόντρα Πιπιλή – Σπανοπούλου για το ΕΔΟΕΑΠ

  • Dogma

Σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, η κ. Πιπιλή ανέφερε πως η συμπεριφορά της κ. Σπανοπούλου θυμίζει τον επικεφαλής της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκο Φωτόπουλο, καθώς, όπως ισχυρίζεται η βουλευτής, η κ. Σπανοπούλου απείλησε τους δημοσιογράφους βουλευτές να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στο επικουρικό ταμείο τους, τον ΕΔΟΕΑΠ, αφότου ψήφισαν υπέρ της ένταξης του κύριου ασφα

Νέα κόντρα Πιπιλή - Σπανοπούλου για το ΕΔΟΕΑΠ

Σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, η κ. Πιπιλή ανέφερε πως η συμπεριφορά της κ. Σπανοπούλου θυμίζει τον επικεφαλής της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκο Φωτόπουλο, καθώς, όπως ισχυρίζεται η βουλευτής, η κ. Σπανοπούλου απείλησε τους δημοσιογράφους βουλευτές να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στο επικουρικό ταμείο τους, τον ΕΔΟΕΑΠ, αφότου ψήφισαν υπέρ της ένταξης του κύριου ασφαλιστικού φορέα ΕΤΑΠ – ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζοντας, η κ. Πιπιλή υπογράμμισε ότι οι βουλευτές ψηφίζουν κατά συνείδηση, διευκρινίζοντας ότι η ψήφος τους δεν αφορούσε τον ΕΔΟΕΑΠ, καθώς αυτός εξαιρείται, «προς το παρόν», απο τις επιταγές της τρόικα ως νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου. Πρόσθεσε δε ότι έχει ήδη ενημερώσει τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη ,για το όλο ζήτημα.

«Η Βουλή κλήθηκε να ψηφίσει την ένταξη του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ στον ΕΟΠΥΥ, εμείς οι εννέα βουλευτές [και δημοσιογράφοι] της ΝΔ δεν λειτουργήσαμε ως συντεχνία και ψηφίσαμε υπέρ της ένταξης στον ΕΟΠΥΥ, εμείς ήμασταν οι μόνοι που δεν ψηφίσαμε ως συντεχνία», συμπλήρωσε η κ. Πιπιλή.

ΠΗΓΗ

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ