Νέα Υόρκη: Οι Ηπειρώτες τίμησαν τον Άγιο Γεώργιο εξ Ιωαννίνων

  • Dogma

Την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά, αλλά και να πραγματοποιήσουν μια ευρεία συνάθροιση, χωρίς τους περιορισμούς των τελευταίων προηγούμενων ετών, είχαν τα μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών «Αναγέννηση», με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Νεομάρτυρα Γεωργίου εξ Ιωαννίνων και της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Πανταζής, ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους και στάθηκε στην μαζική παρουσία των μελών της «Αναγέννησης» αλλά και του συντοπίτη τους, π. Γεώργιο Κολλιό, ιερατικό προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίας Μαρκέλας Ουάντα, που έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση.

«Είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε τόσοι πολλοί Ηπειρώτες συγκεντρωμένοι για αυτήν τη γιορτή. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την παρουσία του π. Γεωργίου Κολλιού, ο οποίος επίσης είναι Ηπειρώτης. Είναι μια ευκαιρία για να βρεθούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί», τόνισε ο κ. Πανταζής.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ηπειρωτών «Αναγέννηση», το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασιών εν όψει του συνεδρίου της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί κατά το τριήμερο 24, 25 και 26 Φεβρουαρίου, στο Κρητικό Σπίτι.

«Ο Σύλλογός μας, μαζί με τον ‘Πύρρο’, θα είναι αυτοί που θα τα διοργανώσουν όλα. Η καθιερωμένη χοροεσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου στο Κρητικό Σπίτι, ενώ θα έχουμε και τραγουδιστή από την Ελλάδα», τόνισε ο κ. Πανταζής.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

TOP NEWS