Νέος Διάκονος στους Αγίους Πάντες Camden Town

  • ΔΟΓΜΑ

Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, παρουσίασε στους πιστούς τον νέο Διάκονο που θα υπηρετεί στον Ι. Ναό, π. Κωνσταντίνο Μαμούρη, στον οποίο ευχήθηκε ευλογημένη διακονία, δύναμη και υπομονή.

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αγίων Πάντων Camden Town λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας, την Κυριακή προ των Χριστουγέννων. Ο Σεβασμιώτατος, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, παρουσίασε στους πιστούς τον νέο Διάκονο που θα υπηρετεί στον Ι. Ναό, π. Κωνσταντίνο Μαμούρη, στον οποίο ευχήθηκε ευλογημένη διακονία, δύναμη και υπομονή.

Μετά του Σεβασμιωτάτου συλλειτούργησαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. κ. Νικόδημος Αναγνωστόπουλος και ο ιερατικώς Προϊστάμενος του Ναού κ. Γεώργιος Ζαφειράκος, τον οποίο ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος για την επέτειο 48 χρόνων ιεροσύνης.

Ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε επίσης στους πιστούς τον νέο Διάκονο που θα υπηρετεί στον Ι. Ναό, κ. Κωνσταντίνο Μαμούρη, στον οποίο ευχήθηκε ευλογημένη διακονία, δύναμη και υπομονή.

TOP NEWS