Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος στο δέντρο της Πλατείας Αθηνών

  • Dogma
αμερικής

Την  καθιερωμένη επίσκεψη του  στην πλατεία Αθηνών πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης  ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ελπιδοφόρος με αφορμή την τοποθέτηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ο Σεβασμιότατος Αμερικής αφού φωτογραφήθηκε μπροστά στο δέντρο μαζί με τα μέλη της Επιτροπής, εδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους ευχαρίστησε για το έργο τους και για την πρωτοβουλία αυτή.

Με πολύ καλή διάθεση ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής  δήλωσε στον «Ε.Κ.»: «Θέλω να συγχαρώ όλους και ολες σας για αυτή την ωραία πρωτοβουλία που συνεχίζουμε και φέτος στην πλατεία των Αθηνων, στην ελληνικη αυτη πλατεία, να αναψουμε και εμείς το χριστουγεννιάτικό μας δέντρο, να το φωτίσουμε και να ετοιμαστούμε να γιορτάσουμε  με χαρα και υγεία τα Χριστούγεννα που έρχονται σε λίγο καιρό. Ευχομαι σε όλους μας να γιορτάσουμε αυτά τα Χριστούγεννα με υγεια πανω απο ολα και να είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που μιλαμε για τον Κορονοιο. Εύχομαι στο εξής να μιλάμε μόνο για τα παιδάκια, τα δώρα τους, για την χαρά και για την ειρήνη στον κόσμο.  Εύχομαι σε όλων τον ελληνισμό και σε ολη την  Ορθοδοξία ευλογημένα Χριστούγεννα και καλη και ευλογημενη γιορτη των ευχαριστιών αυριο για όλους μας».

Παρόντες στην επίσκεψη του κ. Ελπιδοφόρου στην πλατεία Αθηνών ήταν ακόμη η δικηγόρος Μαρία Μάρκου, ο Ηλίας Φύλλας, ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, μέλη και χορηγοί της πρωτοβουλίας.

Η φωταγώγηση του δέντρου θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

TOP NEWS