Ο Δράμας Δωρόθεος στη Γερμανία για το λείψανο του Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη

  • Dogma
δράμας

Αφορμή της επισκέψεώς του Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεου ήταν η συμπλήρωση δέκα χρόνων από την υποδοχή τεμαχίου Ιερού Λειψάνου του Οσίου Γεωργίου (Καρσλίδη) στην εν λόγω ενορία.

Στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δράμας κ. Δωρόθεος συνοδευόμενος από την Γερόντισσα Πορφυρία και μοναχές της Ιεράς Μονής Αναλήψεως του Σωτήρος (Σίψα), επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Γερμανίας και συγκεκριμένα τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Βούπερταλ.

Αφορμή της επισκέψεώς τους, η συμπλήρωση δέκα χρόνων από την υποδοχή τεμαχίου Ιερού Λειψάνου του Οσίου Γεωργίου (Καρσλίδη) στην εν λόγω ενορία.

Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Εσπερινού (Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου) ακολούθησε ομιλία για τον βίο και τα πολλά θαύματα του Αγίου Γεωργίου από την Γερόντισσα Πορφυρία.

Στην Κυριακάτικη Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία μαζί με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αριανζού κ. Βαρθολομαίο και ιερείς από γειτονικές ενορίες, συμμετείχε πλήθος πιστών ομογενών για να ευχαριστήσουν τον Θεό που ενεργεί δι΄ ευχών του Οσίου Γεωργίου Καρσλίδη στην ενορία τους.

δράμας

TOP NEWS