Ο Κιέβου Επιφάνιος στην Μπούτσα: Οι δήμιοι έφεραν την κόλαση στη γη μας

  • Dogma
επιφάνιος

Την πόλη Μπούτσα, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της διεθνούς κοινότητας για τις φρικαλεότητες κατά αμάχων που ήρθαν στο φως μετά την αποχώρηση του ρωσικού στρατού, επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφάνιος.

Ο κ. Επιφάνιος τέλεσε μνημόσυνο στην τοπική Εκκλησία του Αγίου Απόστολου Ανδρέα, για τους Ουκρανούς που βασανίστηκαν και εκτελέστηκαν στην πόλη.

“Το σώμα αρνείται να κινηθεί, τα μάτια αρνούνται να δουν και ο εγκέφαλος αρνείται να συνειδητοποιήσει όλα όσα συνέβησαν. Οι δήμιοι έφεραν την κόλαση στη γη μας. Οι ρατσιστές έχουν μετατρέψει την μέχρι προσφάτως φιλόξενη γη μας σε μια πραγματικά καμμένη έρημο”.

Ο Μητροπολίτης Κιέβου στο μήνυμα του τονίζει: “θα υπενθυμίσω ξανά στους δήμιους που σκότωσαν τους συμπολίτες μας: για τη ζωή που επέλεξαν, για το αίμα που χύθηκε, για όλα τα βάσανα και τα δάκρυα που προκάλεσαν, ο καθένας από αυτούς θα δώσει προσωπικά λόγο ενώπιον του Θεού και θα λάβει την τιμωρία που υποσχέθηκε ο Κύριος.

Και πριν από αυτό, όποιος τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης των ανθρώπων, θα τιμωρηθεί σύμφωνα με τους νόμους του πολιτισμένου κόσμου”.

Ο κ. Επιφάνιος καταλήγει προσευχόμενος για την ειρήνη των ψυχών όλων εκείνων που έχασαν τη ζωή τους σε αυτόν τον άγριο πόλεμο.

“Είθε ο Κύριος να αναπαύσει τις ψυχές τους στη Βασιλεία των Ουρανών, μεταξύ των δικαίων”.

Πηγή: pomisna.info

TOP NEWS