Ο Μητροπολίτης Ταμασού στο πλευρό της 3ης ηλικίας

  • Dogma

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων (1η Οκτωβρίου) διοργανώθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στους ηλικιωμένους με τη συνεργασία της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής και του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας.

Η εκδήλωση έγινε στο κέντρο ηλικιωμένων «Στοργή» στη Λακατάμεια, στην παρουσία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου, της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας, κας Μαριλένας Ευαγγέλου, του Δημάρχου Τσερίου κ. Σταύρου Μιχαήλ και της Δημάρχου Λακατάμειας, κας Φωτούλας Χατζήπαπα.

Στο τέλος, η χορωδία της Μητροπόλεως Ταμασού «Ταμασέων Ωδές» με τις μελίρρυτες φωνές της χάρισαν ωραίο απάνθισμα στα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού ευχαρίστησε την Υφυπουργό για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας, αλλά και προς τους φροντιστές και φροντίστριες των ιδρυμάτων, και διαβεβαίωσε πως ως Μητρόπολη παραμένει αρωγός και συνοδοιπόρος στο έργο του Υφυπουργείου και της κοινωνίας ευρύτερα. Επίσης, ευχαρίστησε τους υπεύθυνους, τους φροντιστές και τους εθελοντές της αγάπης που παρέχουν βοήθεια και στήριξη στους ενοίκους.

TOP NEWS