Ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους στον Οικουμενικό Πατριάρχη

  • Dogma
πατριάρχη

Η πορεία των ανακαινιστικών εργασιών του κτηρίου της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, αλλά και της Αστικής Σχολής Γαλατά, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης κατά τη συνάντηση που είχε ο Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο. 

Η Α.Θ.Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε την Παρασκευή, 18 Μαρτίου,, τον Άρχοντα Έξαρχο της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, Πρόεδρο της Αδελφότητος Οφφικιαλίων του Οικουμενικού Πατριαρχείου “Παναγία η Παμμακάριστος” και Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους.

Κατά τη συνάντησή του με τον Παναγιώτατο ο κ. Μαρτίνος, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Μαρίνα, και τον στενό συνεργάτη του Δρ. Γρηγόριο Πενέλη, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την πορεία των ανακαινιστικών εργασιών του κτηρίου της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, η οποία εδρεύει στους χώρους της Ι. Μονής Αγίας Τριάδος, αλλά και της Αστικής Σχολής Γαλατά, τη δαπάνη των οποίων ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο Εντιμολ. Άρχων.

Φωτογραφίες: Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου

TOP NEWS