Ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Λιθουανίας στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

  • Δόγμα

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε εχθές, Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Λιθουανίας, Δρ. Mantas Adomėnas, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο. Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τη διακονία της Μήτρος Εκκλησίας, καθώς και άλλα ζητήματα αμοιβαίου […]

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε εχθές, Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022, ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Λιθουανίας, Δρ. Mantas Adomėnas, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τη διακονία της Μήτρος Εκκλησίας, καθώς και άλλα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο Πρέσβης της Λιθουανίας στην Άγκυρα κ. Ričardas Degutis, και η Ευγεν. κ. Galina Vascenkaite, Σύμβουλος της Εξοχ. κ. Πρωθυπουργού, ενώ από την πλευρά του Οικουμενικού Πατριαρχείου ο Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, και ο Πανοσιολ. Μ. Εκκλησιάρχης κ. Αέτιος, Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου.

Φωτό: N.Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

TOP NEWS