Οι Κρήτες της Αυστραλίας καλωσορίζουν το νέο Αρχιεπίσκοπο Μακάριο

  • Dogma
αυστραλίας

Η επιλογή ενός ακόμα Κρητικού για το τιμόνι της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας του Επισκόπου Χρυστουπόλεως Μακαρίου την  προηγούμενη Πέμπτη (09/05) γέμισε με αισθήματα υπερηφάνειας τους απανταχού Κρητικούς.

Μετά την Εκκλησία της Κρήτης η οποία ευχήθηκε στον νέο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας να είναι «να είναι πολύχρονος και δυνατός» και οι Κρήτες της Μελβούρνης καλωσορίζουν τον Μακάριο.

Σεβασμιώτατε,

Η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης και οι Κρήτες της Μελβούρνης γενικότερα σας συγχαίρουν και σας καλωσορίζουν στην Αυστραλία την οποία κληθήκατε να υπηρετήσετε.

Η χαρά μας είναι διπλή, γιατί ένας συντοπίτης μας από το Ηράκλειο της Κρήτης καλείται να συνεχίσει και να επαυξήσει το τεράστιο εκκλησιαστικό και κοινωνικό έργο που άφησε πίσω του ένας άλλος συντοπίτης μας, 0 αείμνηστος Στυλιανός Χαρκιανάκης ο οποίος πάνω από σαράντα χρόνια υπηρέτησε τον Ελληνισμό της Αυστραλίας.

Δεν θα είναι εύκολο πράγμα να ποιμάνεις ένα τόσο μεγάλο Ελληνορθόδοξο Πλήρωμα της μεγάλης και φιλόξενης αυτής χώρας της Αυστραλίας.

Με τη δύναμη του Θεού, τις προσευχές και τη συνδρομή του ποιμνίου σου, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας σε ότι μας ζητήσεις.

Οι Έλληνες της Αυστραλίας έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι στηρίζουν όλους εκείνους που μπαίνουν μπροστάρηδες και αγωνίζονται για τα ελληνο-χριστιανικά ιδεώδη.

Τέσσερις γενιές Ελλήνων σε υποδέχονται και σου εύχονται κάθε επιτυχία.

Καλή αντάμωση

Εκ μέρους της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης
Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Νικολακάκης

TOP NEWS