Πατριάρχης Βουλγαρίας: Ευχήθηκε ειρήνη και ενότητα κατά τη συνάντηση με τον Ρώσο εκπρόσωπο του Κυρίλλου

  • Dogma
πατριάρχης

Αναστάσιμες ευχές αντάλλαξε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ.κ. Νεόφυτος με τα μέλη της αυλής της Μητρόπολης Σόφιας, τα οποία αποτελούν τους άμεσους συνεργάτες του στο ποιμαντικό και διοικητικό έργο.

Αμέσως μετά τον Εσπερινό της Αγάπης ο οποίος τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό της Σόφιας ο Επίσκοπος Μελενίκου κ. Γεράσιμος, Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Βουλγαρίας, ο Επίσκοπος Μπελογκταντσίκ κ. Πολύκαρπος, Βοηθός Επίσκοπος του Πατριάρχη κ.κ. Νεοφύτου, ο Επίσκοπος Μπράνιτσας Παχώμιος και κληρικοί μετέβησαν στην έδρα της Μητρόπολης και αντάλλαξαν το Χριστός Ανέστη.

Στη συνάντηση με τον Πατριάρχη ήταν παρόντες και ο Αρχιμανδρίτης Βασιανός, εκπρόσωπος του αιματοβαμμένου Ρώσου «Πατριάρχη» στη Σόφια, ο π. Neluţ Oprea, εκπρόσωπος του Ρουμάνου Πατριάρχη στη Σόφια.

Συνάντηση με τον Ρώσο ιερέα, εκπρόσωπο του αιματοβαμμένου Ρώσου «Πατριάρχη» Κυρίλλου σε μια εποχή που η Ρωσία σκοτώνει αμάχους στην Ουκρανία που ξεκινά έναν απρόκλητο πόλεμο κατά της Ουκρανίας, είναι απολύτως απαράδεκτο!

Ο κυνισμός του εκπροσώπου του Κύριλλου είναι τόσο μεγάλος που χαμογελά, ίσως για τους σκοτωμένους Ουκρανούς αμάχους!

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα τρέχοντα προβλήματα ενώ στη συνέχεια ο Προκαθήμενος της εν Βουλγαρία Ορθοδόξου Εκκλησίας ενθάρρυνε όλους τους παριστάμενους να ενισχύσουν την αδελφική αγάπη, την ειρήνη και την ενότητα.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι στη συνάντηση εξέφρασαν την αγάπη, την αφοσίωση και τον σεβασμό τους προς τον Μακαριώτατο κ.κ. Νεόφυτο, έτη πολλά και δύναμη.

TOP NEWS