ΠΡΕΒΕΖΗΣ: Σας ευχαριστω που με αγκαλιάσατε

  • Dogma

EPIRUS TV NEWS | Τις θερμές ευχαριστίες του προς τον λαό της πόλης, ο οποίος, όπως ανέφερε, τον αγκάλιασε από την πρώτη  στιγμή της   ενθρόνισής του στην Πρέβεζα εξέφρασε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως-Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος, μιλώντας στην χθεσινή πανηγυρική λειτουργία  που  τελέστηκε  στον Άγιο Χαράλαμπο.

 

Σύμφωνα με τη Δημ.Ραδιοφ.Πρέβεζας,ο Σεβασμιότατος εξέφρασε την αισιοδοξία ότι μετά τις δύσκολες στιγμές που περνά ο λαός μας  θα έρθουν καλύτερες μέρες,  διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος θα σταθεί δίπλα σε όλους όσους έχουν  ανάγκη.

 

Τον Σεβασμιότατο καλωσόρισε ο ιερέας του Αγίου Χαραλάμπους Πατέρας Δημήτριος, υπογραμμίζοντας ότι ο  λαός έχει ανάγκη  από άξιους ποιμενάρχες όπως είναι κατά κοινή ομολογία ο  νέος Μητροπολίτης μας.

 

Αμέσως μετά την  θεία λειτουργία   στην οποία  συλλειτούργησε και ο Μητροπολίτης Άρτης Ιγνάτιος , ο οποίος επίσης ευχαρίστησε τον λαό της περιοχής για την αγάπη του  για όσο καιρό  ήταν τοποτηρητής. Στην συνέχεια  ο Σεβασμιότατος κατευθύνθηκε στο επισκοπείο της Μητρόπολης όπου δέχτηκε τους πιστούς. 

 

 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ