Πρωτοχρονιάτικο γεύμα συνταξιούχων και ηλικιωμένων στο Harrow

  • Dogma
Harrow

H Κοινότητα Αγ. Παντελεήμονος Harrow και Περιχώρων (BΔ Λονδίνου), οργανώνει στις αρχές κάθε νέου χρόνου ένα Πρωτοχρονιάτικο Γεύμα Συνταξιούχων και Ηλικιωμένων.

Το Γεύμα αυτό αποτελεί κάθε χρόνο, επί μακρά σειρά ετών, γενναιόδωρη προσφορά του Ευεργέτη της Κοινότητας Αγ. Παντελεήμονος Harrow, κ. Ανδρέα Γεωργιάδη και της οικογενείας του.

Φέτος το εν λόγω Γεύμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24η Ιανουαρίου 2016 στην Κοινοτική Αίθουσα και έλαβαν μέρος 120 άτομα.

Το Γεύμα και όλα τα συνοδευτικά ήταν νοστιμότατα, η φιλοξενία αβραμιαία και η εορταστική ατμόσφαιρα ιδιαίτερα χαρούμενη και απολαυστική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ετοιμασία της Αίθουσας και του Γεύματος συνέβαλαν και τα μέλη της Βοηθητικής Αδελφότητας Κυριών & Δεσποινίδων «Η Αγία Αγάθη», με προεξάρχουσα την Πρόεδρο κα. Αλεξάνδρα Κωνσταντίνου, καθώς και άλλα μέλη της Κοινότητας.

Harrow

Ο Ιερέας της Κοινότητας Πρωτοπρ. Αναστάσιος Δ. Σαλαπάτας τέλεσε μετά το Γεύμα την παραδοσιακή Ακολουθία της Κοπής της Βασιλόπιτας και μοίρασε σε όλους από ένα κομμάτι. Ειδική αναφορά μάλιστα έκανε στην γηραιότερη συνδαιτυμόνα, κα. Άννα Φώτη, η οποία διανύει το 95ο έτος της ηλικίας της.

Καλεσμένοι στο Γεύμα ήταν ο Δήμαρχος του Harrow Cllr. Krishna Suresh με τη σύζυγό του και ο τοπικός Άγγλος Βουλευτής Rt. Hon. Bob Blackman. Και οι δύο απηύθυναν εγκάρδιο εόρτιο χαιρετισμό και ευχές στους συνδαιτυμόνες.

Ο Βουλευτής μάλιστα, δήλωσε σαφώς τη σταθερή προσήλωσή του στη δίκαιη επίλυση του Κυπριακού προβλήματος, επισημαίνοντας πως υποστηρίζει σταθερά την άμεση επιστροφή της Αμμοχώστου στους νόμιμους κατοίκους της κι επίσης υποστηρίζει πάντα τις επίσημες και δίκαιες θέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας σε κάθε σχετική συζήτηση που πραγματοποιείται στο Βρετανικό Κοινοβούλιο.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δρ. Σεραφείμ Κυριακίδης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχήθηκε στους ηλικιωμένους να έχουν καλή κι ευλογημένη χρονιά, γεμάτη υγεία και γαλήνη.

 

TOP NEWS