Ιερέας «εξορίστηκε» γιατί η σύζυγός του αναδείχθηκε «Μις Σεξουαλικότητα» – Φωτογραφίες

  • Dogma
ιερέας

Σε «εξορία» υποχρεώθηκε ένας Ορθόδοξος Ρώσος Ιερέας, επειδή η 32χρονη σύζυγός του, αναδείχθηκε στα τοπικά καλλιστεία «Μις Σεξουαλικότητα».

Το συμβάν έλαβε χώρα  στην πόλη Μαγνιτορόσκ και πρωταγωνιστής είναι ο ιερέας Σεργκέι Ζότοφ, στον οποίο απαγορεύτηκε να ιερουργεί στον καθεδρικό ναό της πόλης.

Ο πρόεδρος του επισκοπικού δικαστηρίου δήλωσε μεταξύ άλλων ότι  «είναι μεγάλη αμαρτία η σύζυγος ενός ιερέα εκθέτει τον εαυτό της για σε τέτοια σόου».

Έτσι ο ιερέας υποχρεώθηκε να λειτουργεί λειτουργεί σε ένα απομακρυσμένο χωριό σε απόσταση 70χλμ. με πληθυσμό 4.000 κατοίκων.

Μάλιστα, οι … σκανδαλισμένοι πιστοί διεμήνυσαν στον ιερέας τους ότι για να επιστρέψει στην πολή του απαράβατος όρος είναι η σύζυγός του «να μετανοήσει».

Η πέτρα του σκανδάλου

«Πέτρα του σκανδάλου» είναι η παπαδιά Οξάνα Ζότοβα, μητέρα δύο παιδιών και ιδιοκτήτης ινστιτούτου ομορφιάς, η οποία αναδείχθηκε «Μις Σεξουαλικότητα» στα τοπικά καλλιστεία.

Υπερασπιζόμενος τη σύζυγό του ο ιερέας δήλωσε ότι  έχει «κατανοήσει τα λάθη της και γνωρίζει τι δεν έπραξε σωστά».

Ωστόσο,η Οξάνα δεν μετανοεί και οι πιστοί συνεχίζουν να την κατηγορούν για «αμαρτωλή» συμπεριφορά και «πολυτελή ζωή με κόκκινα χείλη, ροζ φούστες και iPhone», ενώ, όπως υποστηρίζουν, οι σύζυγοι των ιερωμένων ιερέων θα έπρεπε να είναι «σεμνές».

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι οι χρήστες του διαδικτύου παραμένουν διχασμένοι. Πέραν εκείνων που κατηγορούν την Οξάνα για τα ακριβά της γούστα, υπάρχουν και οι εκείνοι που την υποστηρίζουν θερμά, καθώς κατά την άποψή τους  είναι γυναίκα και μπορεί να ντύνεται και να βάφεται με όποιον τρόπο αυτή επιθυμεί.

Δείτε τις φωτογραφίες τις Οξάνα Ζότοβα ή αλλιώς της Μις Σεξουαλικότητα:

 

ιερέας

TOP NEWS