Σάλος με τον ιερέα που… αγαπούσε τα Gucci και τα Louis Vuitton

  • Dogma
ιερέας

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κόλπους της Ρωσικής Εκκλησίας ο ιερέας που πόζαρε με τα αγαπημένα του αξεσουάρ των διάσημων οίκων Gucci και Louis Vuitton, φροντίζοντας μάλιστα να επιδεικνύει τα πανάκριβα γούστα του μέσω του προφίλ του στο Instagram.

Με μουδιασμένα αντανακλαστικά την ώρα που οι φωτογραφίες έχουν ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου η ρωσική Εκκλησία ανακοίνωσε ότι θα τιμωρήσει τον Μπασκάκοφ, σημειώνοντας μάλιστα ότι οι φωτογραφίες του έχουν πλέον «κατέβει».

«Ελπίζω ότι αυτό ο βοσκός θα επανέλθει στο σωστό δρόμο» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής εκκλησίας Αλεξάντερ Βολκόφ, ανακοινώντας τη συγκρότηση επιτροπής που θα εξετάσει την περίπτωση του ιερέα Μπασκάκοφ με σκοπό να «τον επαναφέρει στα λογικά του», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος της Ρωσικής Εκκλησίας, σε μια προσπάθει να «δικαιολογήσει» τα… αδικαιολόγητα προσέθεσε: «Η ζωή ενός ιερέα δεν μπορεί να διαχωριστεί ανάμεσα στο ιδιωτικό και το δημόσιο και κανείς ιερωμένος δεν μπορεί να λειτουργεί ως ιερέας από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και μετά να είναι όποιος θέλει μέχρι το βράδυ».

Από την πλευρά του ο ιερέας,  ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, αρνούμενος ότι τα εν λόγω αξεσουάρ του ανήκουν υποστηρίζοντας ότι τα φωτογράφιζε εντός των καταστημάτων, ενώ την ίδια στιγμή δήλωσε «θα αποδεχθώ την ποινή αφού δεν μπορώ να συμπεριφερθώ με ταπεινότητα και ευπρέπεια».

 

TOP NEWS