Στον Αυστραλίας Μακάριο μέλη της Κεντρικής Νεολαίας Μελβούρνης

  • Dogma
αυστραλίας

Αντιπροσωπεία μελών της Κεντρικής Νεολαίας της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας Μελβούρνης επισκέφθηκε την Πέμπτη, 6 Ιουλίου, τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Μακάριο στα Κεντρικά Γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Σύδνεϋ.

Ο Σεβασμιώτατος Αυστραλίας υποδέχθηκε με πολλή χαρά τις νέες και τους νέους, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, του εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για τον διορισμό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού στη Μελβούρνη, ο οποίος, όπως επεσήμαναν, «στηρίζει όλες μας τις προσπάθειες και μας ενώνει», ενώ ευχήθηκαν καταλλήλως στον Ποιμενάρχη τους για τα 4 χρόνια της διακονίας του στην πέμπτη ήπειρο.

Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν με τον Αρχιεπίσκοπο τούς νεανικούς προβληματισμούς τους και να ακούσουν από αυτόν πνευματικές συμβουλές για το μέλλον τους και για την ενεργό συμμετοχή τους στη ζωή της Εκκλησίας. Η βασική προτροπή του Σεβασμιωτάτου κ.κ. Μακαρίου ήταν: «Μην μένετε μόνο στη θεωρία, αλλά να προχωρείτε και στην πράξη, διότι κάθε ορθόδοξο δόγμα έχει πάντοτε και πρακτικό αντίκτυπο». «Ακόμη και το δόγμα περί Αγίας Τριάδος, έχει πρακτικό αντίκτυπο στο ότι πρέπει να ζούμε ενωμένοι, με αρμονία, ειρήνη και αγάπη», τόνισε χαρακτηριστικά.

TOP NEWS