Στον Μητροπολίτη Βελγίου ο Φίλης

  • Dogma
φίλης

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016, ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος κ. Νίκος Φίλης επισκέφθηκε στις Βρυξέλλες, στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου, τον Μητροπολίτη Βελγίου κ. Αθηναγόρα.

Η συνάντηση  που είχε ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος κ. Νίκος Φίλης με τον Μητροπολίτη Βελγίου κ. Αθηναγόρα, ήταν εθιμοτυπικού χαρακτήρα και διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα.

Ο Υπουργός Παιδείας κ. Ν. Φίλης ανέφερε ότι αναγνωρίζει και εκτιμάει το Οικουμενικό  Πατριαρχείο και τον Παναγιώτατο Οικουμενικό μας Πατριάρχη, και ότι  το έργο της Μητροπόλεως Βελγίου και Εξαρχίας Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου και του Μητροπολίτου της είναι γνωστό και η σημασία του μεγάλη, τόσο για τους Έλληνες, όσο και για όλους τους ορθοδόξους στο κέντρο της Ευρώπης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας ανέφερε στον κύριο Υπουργό τις δραστηριότητες και το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως στις τρεις χώρες της δικαιοδοσίας της, το Βέλγιο, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο, και στο τέλος ευχαρίστησε τόσο για την επίσκεψη αυτή, όσο και για την όλη συμπαράσταση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Βελγίου

TOP NEWS