Συναυλία με τον Πέτρο Γαϊτάνο στη Μητρόπολη Ταμασού

  • Dogma
ταμασού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία με τίτλο “Σας φέρνω τ’ άστρα τ’ ουρανού και τον Αυγερινό”, που έλαβε χώρα την Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2022, στην υπαίθρια σκηνή της Μητροπόλεως Ταμασού στο Επισκοπειό, η οποία ήταν αφιερωμένη στο Μίκη Θεοδωράκη.

Στη συναυλία συμμετείχαν ο Πέτρος Γαϊτάνος, η Μαργαρίτα Ηλία και η Κατερίνα Παπαϊακώβου, οι οποίοι ερμήνευσαν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, και συμμετείχαν η χορωδία της Μητροπόλεως Ταμασού “Ταμασεών Ωδές” υπό τη διεύθυνση της μαέστρου κ. Μαρίας Χριστοδουλίδου, και η χορωδία του Πινδάρειου Ωδείου Κύπρου υπό της μαέστρου κ. Έλενας Θεοφάνους

Ο Μητροπολίτης Ταμασού συνεχάρη τους ερμηνευτές και τις δύο χορωδίες, για την καταπληκτική απόδοση των τραγουδιών, τον χορηγό της συναυλίας, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, τον χορηγό επικοινωνίας, το ΡΙΚ (Ραδιοφωνικό ίδρυμα Κύπρου) και συνεχάρη τον κόσμο που ανταποκρίθηκε για άλλη μια φορά στις συναυλίες που οργανώνει η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής.

Να αναφερθεί ότι η εκδήλωση συμπεριλαμβανόταν στα 15 χρόνια από την ανασύσταση της Μητροπόλεως Ταμασού.

Την συναυλία παρακολούθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος, έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο, οι Γενικοί Διευθυντές των Υπουργείων Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, κ. Μάριος Παναγίδης, και Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Ανδρέας Γρηγορίου, εκπρόσωποι του Αρχηγού της Αστυνομίας και του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, ο Δήμαρχος Καραβά, κ. Νίκος Χατζηστεφάνου, ο Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών του Ανοικτού Πανεπιστημίου, κ. Χριστόφορος Χριστοδουλίδης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, κ. Χρήστος Οικονόμου, κληρικοί, θρονικοί επίτροποι, και πλήθος κόσμου.

TOP NEWS