Θετικά σχόλια για τον νέο Μητροπολίτη Πρεβέζης από τον τοπικό Τύπο

  • Dogma

Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις φαίνεται πως έχει δημιουργήσει στην τοπική κοινωνία, ο νέος Μητροπολίτης Πρεβέζης κ.Χρυσόστομος. Αν και βρίσκεται περίπου 15 μόλις ημέρες στην πόλη, τα τοπικά Μέσα έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για την δράση του. Χαρακτηριστικό είναι χθεσινό δημοσίευμα που έκανε για τον Μητροπολίτη, το τοπικό portal www.atpreveza.gr.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.κ. Χρυσόστομος βρέθηκε χθες και σήμερα σε διάφορα σημεία του Νομού Πρέβεζας. Λειτούργησε χθες στο Ναό της Παναγίας στην Αμμουδιά του Δήμου Πάργας (η οποία όμως ανήκει στην Μητρόπολη Πρεβέζης), στο μνημόσυνο που τελέστηκε εκεί για τον ιερέα Κωνσταντίνο Μπούσιο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου ένα μήνα.

 

Το πρωί λειτούργησε στον Ι.Ν. Αγίου Βησσαρίωνος Φιλιππιάδος.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται επίσης να επισκεφτεί και ηλικιωμένο ιερέα, ο οποίος δεν είναι καλά στην υγεία του, σε χωριό του Νομού Πρέβεζας.

 

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος, δείχνει δυναμισμό και επιδιώκει να μάθει, όσο το δυνατόν περισσότερο για το Νομό μας και το νέο του ποίμνιο. Παράλληλα, δείχνει οργανωτικές ικανότητες και θέλει να φέρει νέο «άνεμο» στη Μητρόπολη Νικοπόλεως και Πρεβέζης.

TOP NEWS