Τιμητική Εκδήλωση για τους συμπαραστάτες στον Παγκύπριο Έρανο «Από Πόρτα σε Πόρτα»

  • Dogma
Μεσαορίας

Το βράδυ της Πέμπτης 12 Ιουλίου 2018, η Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου, δεξιώθηκε στην οικία της στη Δευτερά τους υποστηρικτές και εθελοντές στο έργο του Ερυθρού Σταυρού και ιδιαίτερα όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του εφετινού Παγκύπριου Εράνου «Από Πόρτα σε Πόρτα».

Την Ιερά Αρχιεπισκοπή και προσωπικά τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομο Β΄, εκπροσώπησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, ο οποίος συμπαραστέκεται και συνεργάζεται με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό.

Κατά τη διάρκεια επίδοσης τιμητικών πλακετών από την Πρόεδρο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και την αντιπρόεδρο και Λύδα Κουρσουμπά, μεταξύ άλλων θεσμών, οργανισμών και προσώπων τιμήθηκε και η Ιερά Αρχιεπισκοπή για τη συμβολή της στον εφετινό Έρανο και εν γένει στην εθελοντική προσφορά του Ερυθρού Σταυρού.

Κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας εκ μέρους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος είπε καλησπέρα σε όλους τους παρευρισκόμενους με τις ακόλουθες ευχαριστίες και ευχές:

«Καλησπέρα σας. Ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να προσθέσω τούτο: Η Εκκλησία είναι η μητέρα όλων μας. Συνεπώς, απόψε αυτή η τιμητική εκδήλωση προς τιμήν  μεταξύ άλλων θεσμών και προσώπων,  προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή, τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο μας και την Εκκλησία εν γένει, αντανακλάται στα πρόσωπα όλων σας, της Προέδρου του Ερυθρού Σταυρού Κύπρου, που μας φιλοξενεί στο σπίτι της, της αντιπροέδρου και όλων εσάς των συνδαιτημόνων στο ίδιο τραπέζι, καθώς και όλων των εθελοντών που προσφέρετε τη συμπαράστασή σας, με εγκαρδιότητα και αγάπη, τόσο υλικά όσο και ηθικά, στον κάθε άνθρωπο που την έχει ανάγκη.

TOP NEWS