Ευχές για τα 20 χρόνια Αρχιερωσύνης στον Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεο

  • ΔΟΓΜΑ

Οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν και προσέφεραν δώρα στον Σεβ. Σύρου κ. Δωρόθεο με αφορμή την εικοσαετή επέτειο της Αρχιερωσύνης του, τηρούντες τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, εντός και εκτός του Ναού.

Στο ενοριακό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ελευθέριου, στην περιοχή «Λαζαρέτα» της Σύρου τελέσθηκε το απόγευμα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου, εόρτιος Εσπερινός, προεξάρχοντος του Σεβ. μητροπολίτη Σύρου κ. Δωροθέου. Οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν και προσέφεραν δώρα στον Σεβ. κ. Δωρόθεο με αφορμή την εικοσαετή επέτειο της Αρχιερωσύνης του, τηρούντες τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, εντός και εκτός του Ναού.

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Δήλου & Μυκόνου, Πρωτοπρ. Πέτρος Μαραγκός, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμβολή της μητέρας του Αγίου Ελευθερίου στην κατά Χριστόν διαπαιδαγώγησή του και ευχήθηκε στον Σεβ. κ. Δωρόθεο για την επέτειο είκοσι χρόνων ευκλεούς ποιμαντορίας.

Κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό συμμετείχαν εφημέριοι της Σύρου και της Μυκόνου, ενώ παρέστησαν ο Διοικητής της 6ης Περιφέρειας Λιμενικού Σώματος και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικ. Σκευοφύλακα, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαζαρέτων.

Προ της Απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους για τις ευχές τους και ευχήθηκε για το Άγιο Δωδεκαήμερο.

TOP NEWS