Εορταστική περιοδεία με ευχές του Μητροπολίτη Σύρου στην αγορά της Ερμούπολης

  • ΔΟΓΜΑ

Ο Σεβ. κ. Δωρόθεος ευχήθηκε στους επιχειρηματίες, καταστηματάρχες, εργαζομένους και πολίτες για το νέο έτος, ενώ διένειμε δώρα και ευλογίες, γενόμενος από όλους δεκτός με πηγαίες εκδηλώσεις σεβασμού και αγάπης.

Το πρωί της Δευτέρας 3 Ιανουαρίου, όπως κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, ο Σεβασμιώτατος μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος, τηρώντας προσεκτικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, περιήλθε τα καταστήματα της αγοράς της Ερμουπόλεως, τα εστιατόρια, τις καφετέριες, τα ταξιδιωτικά γραφεία, το σταθμό των ταξί, την πλατεία και τους πέριξ αυτής δρόμους.

Ευχήθηκε στους επιχειρηματίες, καταστηματάρχες, εργαζομένους και πολίτες για το νέο έτος, ενώ διένειμε δώρα και ευλογίες, γενόμενος από όλους δεκτός με πηγαίες εκδηλώσεις σεβασμού και αγάπης.

Σε δήλωσή του, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος εξέφρασε τη χαρά του, διότι ύστερα από δυο χρόνια, λόγω της πανδημίας μπορεί σήμερα, την ηλιόλουστη αυτή μέρα να επισκέπτεται και πάλι την αγορά της Ερμούπολης.

Εκδήλωσε τη χαρά του για το γεγονός ότι βλέπει παντού χαρούμενα και φωτεινά πρόσωπα, τόνισε ότι η αγορά της Σύρου δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις αγορές άλλων και μεγαλύτερων πόλεων, παρακάλεσε τους κατοίκους του νησιού να την στηρίξουν και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των τοπικών εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ, που τον ακολούθησαν στον εορταστικό αυτό περίπατο.

 

TOP NEWS