Έρανος υπέρ των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας από την Ι. Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας

  • Δόγμα

Στην Εγκύκλιο σχετικώς με τον έρανο, η οποία θα αναγνωσθεί την ερχόμενη Κυριακή σε όλες τις Ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Μακάριος τονίζει την ανυπολόγιστη καταστροφή που προκάλεσαν τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, με πρωτοβουλία και με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακαρίου, οργανώνει έκτακτο έρανο για τη συγκέντρωση χρημάτων, με σκοπό την υποστήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας. Στο πλαίσιο του εράνου, την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023, θα περιαχθεί δίσκος σε όλους τους Ελληνορθόδοξους Ιερούς Ναούς, ενώ χρηματικές δωρεές μπορούν να κατατίθενται σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό υπό τα κάτωθι στοιχεία:

 

ACC NAME: GREEK ORTHODOX ARCHDIOCESE OF AUSTRALIA

BSB: 083-419

ACC NO.: 48-742-6512 

Στην Εγκύκλιο σχετικώς με τον έρανο, η οποία θα αναγνωσθεί την ερχόμενη Κυριακή σε όλες τις Ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Μακάριος τονίζει την ανυπολόγιστη καταστροφή που προκάλεσαν τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία, καθώς και την πολυδιάστατη κρίση που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της πληγείσας περιοχής. Παράλληλα, επισημαίνει ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία και ο Ελληνισμός της Αυστραλίας καλούνται για μια ακόμη φορά να δείξουν την αγάπη τους, συνεισφέροντας για την άμβλυνση των συνεπειών, και καλεί όλο τον λαό σε γενική συστράτευση αλληλεγγύης.

TOP NEWS