Ευλογία Βασιλόπιτας Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

  • ΔΟΓΜΑ

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων στην καρδιά της πόλεως Λαμίας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιανουαρίου, η τελετή κοπής της Βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά 2022.

Την Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων ευλόγησε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της μητροπόλεως Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο.

Στην τελετή κοπής της Βασιλόπιτας παρέστησαν ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Κυροδήμος, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, οι Αντιδήμαρχοι και όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στις πατρικές του ευχές προς όλους για μια υγιή, καρποφόρα και γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία χρονιά ο Ποιμενάρχης κ. Συμεών σημείωσε:

«Χαίρομαι που μετά από δύο χρόνια βρίσκομαι πάλι σε αυτή την αίθουσα, για να ευλογήσω την ενότητα, την σύνθεση απόψεων, την συνεργασία, την διαβούλευση για το καλό των δημοτών μας.

Με τους περισσότερους από εσάς έχουμε ήδη γνωριστεί και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσουμε να γνωριζόμαστε ακόμη καλύτερα. Η γνώση οδηγεί στην αγάπη και η αγάπη εμβαθύνει την γνώση».

TOP NEWS