Φθιώτιδος Συμεών: «Ο Θεός τα έχει προσφέρει όλα απλόχερα στην περιοχή μας»

  • ΔΟΓΜΑ

Το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού Αμφίκλειας επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στο πλαίσιο ενός ακόμη προορισμού της περιοδείας του στη συγκεκριμένη περιοχή. 

«Ο τόπος μας είναι γεμάτος ομορφιές και δυνατότητες. Ο Θεός μας τα έχει προσφέρει όλα απλόχερα στην περιοχή μας, για να χαίρονται οι άνθρωποι και να αναπτύσσονται από κάθε άποψη. Αυτό θαύμασα σήμερα κατά την επίσκεψή μου και στο Χιονοδρομικό μας Κέντρο στην Αμφίκλεια».

Με αυτά τα λόγια αποτύπωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών τις πρώτες του εντυπώσεις από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού Αμφικλείας, το οποίο επισκέφτηκε για πρώτη φορά, στο πλαίσιο άλλης μιας περιοδείας του στην περιοχή.

Τον κ. Συμεών συνόδευσε η Δήμαρχος Αμφικλείας – Ελάτειας κ. Αθανασία Στιβακτή και ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Ο κ. Συμεών, ο οποίος επισκέφτηκε όλες τις εγκαταστάσεις του Κέντρου, έγινε δεκτός με σεβασμό και αγάπη από τους υπευθύνους και εργαζομένους σε αυτό.

TOP NEWS