Η εικοστή επέτειος χειροτονίας του Μητροπολίτη Χαλκιδός σε Αρχιερέα

  • ΔΟΓΜΑ

Τη Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, συμπληρώθηκαν είκοσι χρόνια από την εις Επίσκοπον χειροτονία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου, το οποίο τιμάται στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Συλλειτουργοί του Σεβασμιωτάτου ήταν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως, Αρχιμ. Νικηφόρος Ευσταθίου […]

Τη Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, συμπληρώθηκαν είκοσι χρόνια από την εις Επίσκοπον χειροτονία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου, το οποίο τιμάται στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Συλλειτουργοί του Σεβασμιωτάτου ήταν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως, Αρχιμ. Νικηφόρος Ευσταθίου και ο Διάκ. Νικόλαος Πριμηκύριος, ενώ εκκλησιάσθηκαν όλοι οι Κληρικοί και λαϊκοί υπάλληλοι των Γραφείων και άλλοι Ιερείς της Ι. Μητροπόλεως.

Προ της Απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, ευχήθηκε πατρικά σε όλους και κατά τη διανομή του αντιδώρου δέχθηκε τις εγκάρδιες ευχές όλων των παρισταμένων.

 

Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Γραμματικός

TOP NEWS