Η εορτή της Αγίας Μαρίνας στον Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Λεμεσού

  • Δόγμα

Αύριο Κυριακή 17 Ιουλίου στις  6:30 π.μ. θα τελεσθεί ο  Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος.

Από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος ανακοινώνεται ότι με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας μεγαλομάρτυρος Μαρίνης πανηγυρίζει το ομώνυμο παρεκκλήσιο που βρίσκεται πλησίον του ναού της Αγίας Τριάδος.

Σήμερα Σάββατο 16 Ιουλίου, το βράδυ στις 9:00 θα τελεσθεί Αγρυπνία στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Μαρίνης.

Αύριο Κυριακή 17 Ιουλίου στις  6:30 π.μ. θα τελεσθεί ο  Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 6:30 θα γίνει περιφορά της ιεράς εικόνας και του ιερού λειψάνου της Αγίας Μαρίνας σε παρακείμενους δρόμους της ενορίας υπό την συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Λεμεσού στη συνέχεια θα ψαλεί στο παρεκκλήσιο ο Παρακλητικός Κανών προς την Αγία Μαρίνα.

Την Δευτέρα 18 Ιουλίου στις  7:00 π.μ. θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Μαρίνης και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 6:30 θα ψαλεί η Παράκληση προς την Αγία Μαρίνα.

Κατά την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων θα εκτίθεται προς προσκύνηση το ιερό λείψανο της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας.

Το Παρεκκλήσιο της Αγίας Μαρίνης θα είναι ανοικτό μέχρι τις 18 Ιουλίου από νωρίς το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ για προσκύνηση από τους πιστούς.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτασμών στο Παρεκκλήσιο της Αγίας Μαρίνης θα λειτουργήσει αγορά καθώς και το βιβλιοπωλείο της Ενορίας όπου θα πωλούνται διάφορα είδη ευλαβείας, κεριά, εικόνες, βιβλία, λουλούδια, εδέσματα καθώς και παραδοσιακά προϊόντα.

TOP NEWS