Η γιορτή «Kindness Fair» πραγματοποιήθηκε στην πόλη Elin Pelin

  • Δόγμα

Η ιδέα της διοργάνωσης αυτής της παιδικής γιορτής σχετίζεται με τη συγκέντρωση κεφαλαίων για την αποστολή ενός αποκαταστάτη από τα κέντρα στη Γερμανία για εκπαίδευση, βελτιώνοντας έτσι τις επαγγελματικές του δεξιότητες ώστε να είναι χρήσιμος στη δουλειά του με παιδιά που έχουν ανάγκη στην Elin Pelin και την Gorna Malina.

Την εορτή «Kindness Fair» διοργάνωσε το Ίδρυμα «Talents and Innovations» – από τα δύο κοινωνικά κέντρα κοινωνικής αποκατάστασης και ένταξης «St. Ioan Rilski» στο Elin Pelin και Gorna Malina, που τελούν υπό την πνευματική ηγεσία του μπάτλερ Seraphim Yanev, εν ενεργεία ηγουμένου της Μονής Kremikovsky «St. «Georgi Pobedonosets»

Η ιδέα της διοργάνωσης αυτής της παιδικής γιορτής σχετίζεται με τη συγκέντρωση κεφαλαίων για την αποστολή ενός αποκαταστάτη από τα κέντρα στη Γερμανία για εκπαίδευση, βελτιώνοντας έτσι τις επαγγελματικές του δεξιότητες ώστε να είναι χρήσιμος στη δουλειά του με παιδιά που έχουν ανάγκη στην Elin Pelin και την Gorna Malina.

Προσκεκλημένος της «Πανηγυρικής Καλοσύνης», με την ευλογία του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Σόφιας και Πατριάρχη Βουλγαρίας Νεοφύτου, ήταν ο Σεβασμιώτατος Επίσκοπος Μπελογκρανττσικ, Εφημέριος του Μητροπολίτη Σόφιας, Πολύκαρπος.

Ο Επίσκοπος Πολύκαρπος έγινε δεκτός μπροστά από το Κέντρο Κοινωνικής Αποκατάστασης και Ένταξης «Αγ. Ioan Rilski» στο Elin Pelin από τον πατέρα Seraphim Yanev, καθώς και από τον δήμαρχο της πόλης κ. Ivaylo Simeonov, την κυρία Eli Tsvetanova, επικεφαλής του Κέντρου, από την αντιδήμαρχο Elin Pelin, κα Rainichka Nikolova, την δήμαρχος Gara Elin Pelin Vyara Vuchkova, καθώς και από πολύτεκνους, εργαζόμενους του κοινωνικού ιδρύματος και γονείς.

Μετά την ολοκλήρωση των διάφορων εργαστηρίων στα οποία τα παιδιά ασχολήθηκαν, δούλεψαν και εμπλούτισαν τις δεξιότητές τους στη κεντητική, δόθηκε πανηγυρική έναρξη της γιορτής.

Η πρώτη διοργάνωση του «Kindness Fair» ξεκίνησε με την a cappella απόδοση των παιδιών του ύμνου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας και την επίδοση ειδικής πλακέτας με ευγνωμοσύνη στους βασικούς εμπνευστές και υλοποιητές της εκδήλωσης. Τις πλακέτες απένειμε η δεσποινίς Έλλη.

Στη συνέχεια, ο χαιρετισμός δόθηκε στον Σεβασμιώτατο Επίσκοπο Μπελογκράντ Πολύκαρπο, ο οποίος χαιρέτισε την πρωτοβουλία και τόνισε ότι είναι καλό που αυτό γίνεται παράδοση, γιατί με αυτόν τον τρόπο το έργο των ειδικών που είναι αφοσιωμένοι και ακούραστοι στο καλό. και χρήσιμο φαίνεται.οι κόποι των παιδιών και η ευημερία τους σε όλα, καθώς και η χαρά των γονιών για τα επιτεύγματα των παιδιών τους. Ο Επίσκοπος Πολύκαρπος μοιράστηκε τη χαρά του που τα παιδιά είναι κοντά στον Θεό, την Εκκλησία και υπό την προστασία του Αγίου Ιωάννη της Ρίλας και προέτρεψε τη διεύθυνση των κέντρων να μην σταματήσει, αλλά να εργαστεί για το πνευματικό και κοινωνικό καλό όλων όσων ζητούσαν βοήθεια , υποστήριξη και βοήθεια από αυτούς .

Ο Επίσκοπος χαιρέτησε όλους τους παρευρισκόμενους εκ μέρους του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Σόφιας και του Πατριάρχη Βουλγαρίας Νεοφύτου και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο φιλανθρωπικό εγχείρημα και σκοπό.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Ελίν Πελίν κ. Simeonov.

Μετά το επίσημο μέρος, απόφοιτοι του κοινωνικού ιδρύματος ανέβηκαν στη σκηνή και χαροποίησαν τους θεατές και τους ακροατές με το ταλέντο, τις ικανότητες, το χαμόγελο και την ομορφιά τους.

TOP NEWS