Η Συμμετοχή των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου

  • ΔΟΓΜΑ

Με την δέουσα τιμή πραγματοποιήθηκε στο κέντρο του Πειραιά η παρέλαση για την Επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821.

Η φετινή έναρξη είχε μία ιδιαιτερότητα μιας και πραγματοποιήθηκε από νέους και νέες του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιώς οι οποίοι χόρεψαν παραδοσιακούς σκοπούς από την περιοχή της Μακεδονίας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τις εντυπώσεις, κατά γενική ομολογία, κέρδισαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, οι οποίοι παρέλασαν με καμάρι γεμάτοι Εθνική υπερηφάνεια, αποσπώντας το χειροκρότημα τόσο των επισήμων όσο και του κόσμου που παρακολούθησε την παρέλαση την οποία για μία ακόμη φορά παρουσίασε ο κ. Δημήτριος Αλφιέρης, Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου και του Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων.

Ακολουθεί σχετικό φωτογραφικό υλικό καθώς και video από το χορευτικό τμήμα του Αγίου Νικολάου και από την παρέλαση των παιδιών του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

TOP NEWS