«Καλοκαιρινή Κατασκήνωση… καλωσορίζοντας τον Αύγουστο!»

  • Δόγμα

Μετρώντας ήδη επτά εβδομάδες λειτουργίας, ο «Μικρός Παράδεισος» με τους αγαπημένους του φίλους υποδέχτηκαν από την Δευτέρα 1 Αυγούστου τον πιο ξέγνοιαστο και ζεστό μήνα του καλοκαιριού!

«Κατασκήνωση στην…πόλη μας!»… Πρόκειται για την γνωστή πλέον δημιουργική δράση του Ιερού Nαού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, την οποία επιμελείται και συντονίζει ο Προϊστάμενος του Ναού και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης και φιλοξενείται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Απασχόλησης- Κατηχητικού Κέντρου «Ο Μικρός Παράδεισος». Μετρώντας ήδη επτά εβδομάδες λειτουργίας, ο «Μικρός Παράδεισος» με τους αγαπημένους του φίλους υποδέχτηκαν από την Δευτέρα 1 Αυγούστου τον πιο ξέγνοιαστο και ζεστό μήνα του καλοκαιριού!

«Θεματικές της Έβδομης Εβδομάδας λειτουργίας»

«Sold out» οι συμμετοχές στον Μικρό Παράδεισο, μιας και η έβδομη κατά σειρά κατασκηνωτική περίοδος είχε πάνω από 50 μαθητές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πλέον και μια τέταρτη ομάδα «κατασκηνωτών» ανάμεσα στα «χταποδάκια», τα «δελφίνια» και τους «καρχαρίες», η νεοσύστατη ομάδα των «χρυσόψαρων». Η θεματική αυτή τη φορά ήταν άκρως καλοκαιρινή, μιας και το «Γλυκό Καλοκαιράκι» ήταν η πηγή έμπνευσης για εκπαιδευτικούς και μαθητές. Κατασκευές, παιχνίδια, μουσικές και μαγειρικές όλες αφιερωμένες στην πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου, ενώ στο τέλος της εβδομάδας, ο προαύλιος χώρος του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου γέμισε από γονείς που θαύμασαν τους μικρούς τους πρωταγωνιστές να τους παρουσιάζουν τα πιο κεφάτα καλοκαιρινά παιδικά τραγούδια, με τις χορογραφίες και την καθοδήγηση των δασκάλων τους.

Το κατηχητικό πρόγραμμα:

Από τη Δευτέρα 1 Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία των μαθητών μας για τη μεγάλη Θεομητορική εορτή της Εκκλησίας μας, την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου. Οι μαθητές εισήχθησαν στην περίοδο νηστείας και διδάχθηκαν στοιχεία από τη ζωή της Παναγίας μας, ενώ παράλληλα έμαθαν για το πως τιμούμε τον θάνατο της Υπεραγίας Θεοτόκου, την ταφή, την ανάσταση και την μετάστασή της στους ουρανούς. Στο τέλος της εβδομάδας, το κατηχητικό πρόγραμμα αφορούσε την εορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, δηλαδή τη Μεταμόρφωση του Ιησού μπροστά στους μαθητές Του, Πέτρο, Ιωάννη και Ιάκωβο στο όρος Θαβώρ.

Από σήμερα, Δευτέρα 8 Αυγούστου ξεκινά η όγδοη βδομάδα του κατασκηνωτικού προγράμματος και όλοι οι εκπαιδευτικοί του «Μικρού Παραδείσου» υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών με ένα πλήθος δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, εξειδικευμένων για κάθε ηλικιακή ομάδα. Με αγάπη για τα παιδιά και σεβασμό στους εργαζόμενους γονείς, η οικογένεια του «Μικρού Παραδείσου» θα εξακολουθεί να προστατεύει και να κάνει ευτυχισμένα τα μικρά της μέλη!

Πολυχώρος Δημιουργικής Απασχόλησης – Κατηχητικό Κέντρο

«Ο Μικρός Παράδεισος»

του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου

Πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων: 24211 – 81388

mikros.paradeisos.kdap@gmail.com

Facebook: Ο Μικρός Παράδεισος – Πολυχώρος Δημιουργικής Απασχόλησης

Instagramo_mikros_paradeisos

TOP NEWS