Λειτουργικό και Ποιμαντικό Πρόγραμμα του Σεβ. Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος

  • Δόγμα

Ποιμαντικό Πρόγραμμα του Σεβ. Μητροπολίτου Βεροίας κ. Παντελεήμονος, 23-30 Νοεμβρίου 2021

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, την Τρίτη 23 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Οσίου Νικοδήμου Βεροίας.

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας θα τελέσει Αγιασμό με την ευκαιρία της ενάρξεως της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και θα αναπτύξει το θέμα: «Η διαπαιδαγώγηση των παιδιών κατά τον Άγιο Παΐσιο».

Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Eκκλησία: “κοινόν ιατρείον”» στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Στυλιανού Παφλαγόνος, προστάτου του «ομίλου προστασίας απόρου παιδιού Βεροίας».

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου του Χιοπολίτου, στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου και των Αγίων Διονυσίου του Ρήτορος και Μητροφάνους Αδένδρου.

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

TOP NEWS