Μεσογαίας Νικόλαος: Το καλύτερο θεμέλιο για να οικοδομήσουμε την ζωή μας είναι το Ευαγγέλιο

  • ΔΟΓΜΑ
μεσογαίας

Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος κ. Νικόλαος στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του αναφέρει: «Τί άλλο, εκτός από το Ευαγγέλιο, είναι καλύτερο θεμέλιο για να οικοδομήσουμε την ζωή μας στο παρόν αλλά και στο μέλλον; Όσοι εφάρμοσαν το Ευαγγέλιο, άλλαξαν ουσιαστικά, ξεπέρασαν τον πόνο και τις θλίψεις, έδωσαν νόημα στη ζωή τους και ανεδείχθησαν ακόμη και άγιοι».

Το Ευαγγέλιο καλεί να εφαρμόσουμε στο εορταστικό μήνυμα του για το νέο έτος 2022, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

Συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος αναφέρει πως: «Τί άλλο, εκτός από το Ευαγγέλιο, είναι καλύτερο θεμέλιο για να οικοδομήσουμε την ζωή μας στο παρόν αλλά και στο μέλλον; Όσοι εφάρμοσαν το Ευαγγέλιο, άλλαξαν ουσιαστικά, ξεπέρασαν τον πόνο και τις θλίψεις, έδωσαν νόημα στη ζωή τους και ανεδείχθησαν ακόμη και άγιοι».

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου:

Αγαπητοί μου αδελφοί,

Αφήνοντας τον παλαιό χρόνο μαζί με τον παλαιό άνθρωπο, ας προχωρήσουμε στο νέο χρόνο με αρχή και θεμέλιο στη ζωή μας το Ευαγγέλιο, για να γίνουμε Καινή Κτίση, ενωμένοι στη στρατιά των Αγίων που δέχθηκαν το Ευαγγέλιο και αγωνίστηκαν για την επικράτηση της Βασιλείας του Θεού επί της γης.

Εμείς, που αφήσαμε τον παλαιό χρόνο και περάσαμε στο νέο χρόνο, τί θα θέσουμε ως αρχή, ως θεμέλιο στη ζωή μας μέσα στο νέο χρόνο;

Τί άλλο, εκτός από το Ευαγγέλιο, είναι καλύτερο θεμέλιο για να οικοδομήσουμε την ζωή μας στο παρόν αλλά και στο μέλλον;

Όσοι εφάρμοσαν το Ευαγγέλιο, άλλαξαν ουσιαστικά, ξεπέρασαν τον πόνο και τις θλίψεις, έδωσαν νόημα στη ζωή τους και ανεδείχθησαν ακόμη και άγιοι.

Αμήν.

Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής Νικόλαος

TOP NEWS