Μητρόπολη Λέρου: Προσφορά Ιατρικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού στο Περιφερειακό Ιατρείο της Ψέριμου

  • ΔΟΓΜΑ

Στην ακριτική νήσο Ψέριμο το πρωί του Σαββάτου 15 Ιανουαρίου, μετέβη κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ. Παΐσιο, τον Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή, τον Διοικητή 5/42 ΣΕ Συνταγματάρχη(ΠΖ) Δημήτριο Λυμπερέα, την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλύμνου Κατερίνα Εμμανουήλ, τον Φαρμακοποιό του Νοσοκομείου Λευτέρη Γκιννή, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου Άγγελο Καλαθιανάκη, όπου ολοκλήρωσε τη μεταφορά φαρμάκων, ιατροτεχνολογικού και νοσοκομειακού εξοπλισμού, καθώς και την επίπλωση του νέου Περιφερειακού Ιατρείου, του νησιού. 

Για το νησί της Ψερίμου αποτελεί ιστορική στιγμή, αφού για πρώτη φορά το Περιφερειακό Ιατρείο στελεχώθηκε σε μόνιμη βάση με οπλίτη Ιατρό.

Τον ιατρικό και νοσοκομειακό εξοπλισμό προμηθεύτηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με εντολή του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, ενώ την πλήρη επίπλωση για το κατάλυμα όπου θα διαμένει ο Ιατρός, αλλά και για το Ιατρείο, εξασφάλισε ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής με χορηγία του μεγάλου ευεργέτη Γιάννη Χαλίκου.

 

TOP NEWS