Νέα εκπομπή στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητρόπολης Φθιώτιδος από τον π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο

  • ΔΟΓΜΑ

Την προσεχή Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών, μέσα από τα ερτζιανά του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως (89, 4 Fm) και μέσω διαδικτύου στις 13:00 μ.μ. αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, θα ξεκινήσει η μετάδοση της εκπομπής, με τον τίτλο «Γνωρίζεις τον εαυτό σου;», την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος.

Μέσα από την εκπομπή διάρκειας μίας ώρας, ο π. Εφραίμ αναλύει σύγχρονα ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία ταλαιπωρούν το σημερινό άνθρωπο και τα οποία θεραπεύει η εν Χριστώ πνευματική ζωή.

Ο π. Εφραίμ, ο οποίος εδώ και χρόνια αποτελεί συνεργάτης του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος και της «Πειραϊκής Εκκλησίας», έρχεται τώρα με την εκπομπή του αυτή να εμπλουτίσει και το τοπικό πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος.

Οι ακροατές μπορούν να παρακολουθούν την εκπομπή, καθώς και όλο το πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως καθ΄όλο το 24ωρο και από το διαδίκτυο μέσω της Ιστοσελίδος www.imfth.gr, αλλά και μέσα από τους Ιστοτόπους www.eradio.gr και www.live24.gr.

TOP NEWS