Νέα ιστοσελίδα για την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

  • ΔΟΓΜΑ

Τη νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. 

Πρόκειται για τον ιστότοπο: www.imkalaig.com, ο οποίος συγκεντρώνει χρήσιμες πληροφορίες για όλη την μητροπολιτική περιφέρεια, που εποπτεύει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος.

Η νέα ιστοσελίδα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, περιλαμβάνει όλα εκείνα τα χρήσιμα στοιχεία, που αφορούν στα ιστορικά δεδομένα της Ιεράς Μητροπόλεώς Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, στην πλούσια εκκλησιαστική της παράδοση, στην διοικητική δομή της και σε ό,τι άλλο σχετίζεται με την διαχρονική της πορεία, υπόσταση και προσφορά. Επίσης παρουσιάζει την Μαρτυρία της ταπεινής διακονίας της Τοπικής Εκκλησίας και αποτελεί την φωνή της καθώς προσφέρει βήμα επικοινωνίας, μορφώσεως, ενημερώσεως.

Ο Σεπτός Ποιμενάρχης κ. Ιερώνυμος στον διαδικτυακό χαιρετισμό του απευθύνει πρόσκληση για επίσκεψη και περιήγηση στον ηλεκτρονικό οίκο της Μητροπόλεως επισημαίνοντας ότι «πλην των άλλων, παρέχει, κυρίως, την δυνατότητα να μετέχουμε της ορθόδοξης Θεολογίας μας, να μοιραζόμαστε –με όσους επιθυμούν- τα μηνύματα του Ευγγελίου, τον ζώντα λόγο του Χριστού, να μελετάμε τα Πατερικά κείμενα, αλλά και να καταθέτουμε με ευλάβεια και εκκλησιαστική ακρίβεια την αγωνία και τις θέσεις μας για όλα τα ζωτικά και μεγάλα προβλήματα, τα οποία απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο και κυρίως τους νέους μας».

Η ιστοσελίδα ανανεώνεται συνέχεια με δελτία τύπου, που εκδίδει η Ιερά Μητρόπολη καθώς, επίσης, με ανακοινώσεις και ιστορικά στοιχεία για την μητροπολιτική περιφέρεια. Στο νέο ιστότοπο μπορεί κάποιος να την επισκεφθεί, από σήμερα, 9/3/2022 και να την αναζητήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.imkalaig.com.

TOP NEWS