Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο «Φάρο του Κόσμου»

  • ΔΟΓΜΑ

Τον «Φάρο του Κόσμου», δομή του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Μενεμένης της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως επισκέφθηκε τη περασμένη Κυριακή ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ελλάδα.

Μετά την εν τάχει παρουσίαση, από τα ίδια τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και από τους εκπαιδευτές τους, του έργου που επιτελείται στην εν λόγω δομή, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εξέφρασε την ευαρέσκεια και τον ενθουσιασμό του.

Τον κ. Σχοινά υποδέχθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ Βαρνάβας μαζί με τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Α’ Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, και τον υπεύθυνο του «Φάρου του Κόσμου» π. Αθηναγόρα Λουκατάρη.

Παρέστησαν επίσης η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Πρόνοιας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου κ. Μάγδα Ρουσσέτη, το προσωπικό, οι εκπαιδευτές και τα παιδιά του «Φάρου».

TOP NEWS