Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως στην εκδήλωση για το νέο Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

  • ΔΟΓΜΑ

Ανοικτή εκδήλωση για το νέο Πανεπιστημιακό Παιδιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΙΣΝ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 στις 18:00, στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλύρου.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου να καλύψει το κόστος κατασκευής του μεγαλεπήβολου αυτού έργου, του νέου Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου το οποίο, όπως αποκάλυψαν τα αρχιτεκτονικά σχέδια που παρουσιάστηκαν, συναγωνίζεται τα αντίστοιχα Νοσοκομεία σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Σεβασμιώτατος ζήτησε το λόγο, επικρότησε την έμπνευση της ιδέας και τον όλο σχεδιασμό, αναφέρθηκε με ευγνωμοσύνη προς τους δωρητές, επεσήμανε όμως τη ζωτική πνευματική ανάγκη της ύπαρξης Ιερού Ναού εντός του Νοσοκομείου. «Μιλώ εκ μέρους του λαού, ο οποίος την ώρα τη δύσκολη της ασθένειας ζητά παρηγοριά και στήριξη στο Χριστό και στους Αγίους. Στα σχέδια σάς παρακαλώ να συμπεριλάβετε και την ανέγερση ενός Νοσοκομειακού Ιερού Ναού όπως αυτό συμβαίνει σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας μας», είπε ο Σεβασμιώτατος.ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία.

TOP NEWS