Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Κ.Ε. στην Ιερατική Σύναξη της Μητρόπολης Κίτρους

  • ΔΟΓΜΑ

Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου.

Η Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Παντάνασσας Κατερίνης με προσκεκλημένους τον Πρόεδρο του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος (Ι.Σ.Κ.Ε.) Πρωτοπρ. π. Γεώργιο Σελλή, κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος και τον Αντιπρόεδρο Πρωτοπρ. π. Γεώργιο Βαμβακίδη, κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Ζιχνών και Νευροκοπίου.

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Κ.Ε. έκανε την κεντρική εισήγηση σχετικά με το έργο του ιερέα στον σύγχρονο κόσμο, στο τέλος της οποίας επισήμανε τους στόχους και τις επιδιώξεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Σ.Κ.Ε. υπό τη νέα του σύνθεση.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Αντιπρόεδρος του Ι.Σ.Κ.Ε. ο οποίος ενημέρωσε τους Κληρικούς για διάφορα θέματα τεχνοκρατικής φύσεως.

Η Ιερατική Σύναξη έκλεισε με προσλαλιά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, ο οποίος ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους Κληρικούς, εξέφρασε την αναγνώρισή του για το ιερατικό πνεύμα που καλλιεργείται συστηματικά και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις προσπάθειες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Πριν την ολοκλήρωση της Ιερατικής Συνάξεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος τέλεσε τρισάγιο για τους αποβιώσαντες κατά το τελευταίο έτος Κληρικούς, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς και παρουσίασε νέους πρεσβυτέρους και διακόνους.

 

TOP NEWS