Πειραιώς για ανάρτηση Μόσιαλου: «Μόνον άφρονες μπορούν να ψελλίσουν τέτοιες ανοησίες»

  • ΔΟΓΜΑ

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ μεταξύ άλλων ανέφερε: «Οι βλασφημίες του καθηγητού κ. Μόσιαλου, που δυστυχώς εκπροσωπεί και τη χώρα μας στους διεθνής οργανισμούς δεν είναι τίποτε άλλο παρά κοάσματα δαιμόνων. Οι δαίμονες μόνο σκέπτονται και καθυβρίζουν έτσι το σωτηριώδες έργο του Σωτήρος και Λυτρωτού» επεσήμανε στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος, τονίζοντας πως «μόνον άφρονες και μόνο δαιμονιοκατεχόμενοι μπορούν να ψελλίσουν τέτοιες ανοησίες».

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, Ιερούργησε σήμερα Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021, ανήμερα της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά το Πρόεδρο του ομίλου Alter Ego Media κ. Ευάγγελο Μαρινάκη και την Διευθύνουσα Σύμβουλο κ. Φωτεινή Υψηλάντη «για την χαρά που μας έδωσαν σήμερα, η λατρεία μας να μεταδίδεται στα μήκη και πλάτη του πλανήτη μέσα από την τηλεόραση του MEGA».

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος αναφέροντας πως «είναι εγγενής στον άνθρωπο η αναζήτηση της αρχής του» σημείωσε πως «μέσα στην καδιά μας υπάρχει η φορά προς το αιώνιο». «Η Εκκλησία δεν είναι θρησκεία, αλλά αποκάλυψη του Θεού» τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι «ο Δημιουργός της ζωής δεν μπορούσε να μπει στον κόσμο της φθοράς φέρνοντας τη ροπή προς την αμαρτία δια των γονέων του». Γι’ αυτό το λόγο ο Κύριός μας εισήλθε στην ιστορία αναμάρτητος, τέλειος Θεός και τέλειος άνθρωπος «ενωμένος στο ένα πρόσωπο του Θεού Λόγου για να μας χαρίσει την πλήρωση της εγγενούς αναζητήσεως προς τον ουρανό».

«Οι βλασφημίες του καθηγητού κ. Μόσιαλου, που δυστυχώς εκπροσωπεί και τη χώρα μας στους διεθνής οργανισμούς δεν είναι τίποτε άλλο παρά κοάσματα δαιμόνων. Οι δαίμονες μόνο σκέπτονται και καθυβρίζουν έτσι το σωτηριώδες έργο του Σωτήρος και Λυτρωτού» επεσήμανε στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος, τονίζοντας πως «μόνον άφρονες και μόνο δαιμονιοκατεχόμενοι μπορούν να ψελλίσουν τέτοιες ανοησίες».

Εξέφρασε τη λύπη του «για την αμετροεπή βλασφημία του κ. Μόσιαλου» ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά είπε «κάτω από το προσωπείο της ευγένειας και του καθωσπρεπισμού κρύβει δυστυχώς ένα πρόσωπο ρατσισμού και φασισμού, διότι όταν προσβάλλεις την πίστη του άλλου προσβάλλεις το οντολογικό του θεμέλιο».

Αναφέροντας πως ο Κύριος δεν έχει ανάγκη την δική μας υπεράσπιση, σημείωσε ότι εμείς «διαμαρτυρόμεθα ευπρεπώς» ευχόμενος σε όλους ο νηπιάσας Κύριος να μας φωτίζει και να μας χαρίζει την αιωνιότητα.

TOP NEWS