Πρόταση Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής για Εργαστήρια Οδικής Ασφάλειας στα σχολεία

  • ΔΟΓΜΑ

Πολύωρη ήταν η συνάντηση του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα με τον Υπουργό Μεταφορών Γιάννη Καρούσο, μέλη της Λέσχης Οργανωμένων Μοτοσικλετιστών STAR CLUB CYPRUS CHAPTER#1999 και αντιπροσωπεία της τροχαίας της Αστυνομίας.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, υποβλήθηκαν εισηγήσεις για αντιμετώπιση των τροχαίων δυστυχημάτων με μοτοσικλετιστές και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν στο πλαίσιο του δεκαετούς προγράμματος του Υπουργείου Μεταφορών που αποσκοπεί στη μείωση των τροχαίων σοβαρών και θανατηφόρων δυστυχημάτων.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας κατέθεσε πρόταση που προνοεί την έγκριση εργαστηριακού μαθήματος οδικής ασφάλεια με κύριο άξονα την αμυντική οδήγηση και το οποίο θα αναλάβει η Μητρόπολη να υλοποιήσει πιλοτικά σε σχολεία της περιοχής της Μητρόπολης.

Οι λεπτομέρειες για την εφαρμογή του προγράμματος των μαθημάτων θα συζητηθούν σε επόμενη συνάντηση για την οποία συμφώνησαν ο Υπουργός Μεταφορών κ. Ιωάννης Καρούσος και ο εκπρόσωπος της Τροχαίας της Αστυνομίας, κ. Χάρης Ευριπίδου.

TOP NEWS