Τα Γραφεία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Σύρου

  • ΔΟΓΜΑ

Τα Γραφεία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφερείας Νοτίου Αιγαίου, η οποία εδρεύει στην Ερμούπολη, επισκέφθηκε σήμερα στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την αποχώρηση του έως και μέχρι εχθές Διοικητού Υποστρατήγου κ. Παναγιώτη Κοτρίδη, με τον οποίο ο Σεβασμιώτατος είχε μια άριστη συνεργασία, και προκειμένου να συγχαρεί το νέο Διοικητή, Αρχιπύραρχο κ. Νικόλαο Μπάλση, ως επίσης και τον Πύραρχο κ. Άγγελο Κυρίτση, όπου ανέλαβε καθήκοντα Διοικητού των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Κυκλάδων.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης παρέστη και ο Αντιπύραρχος κ. Παναγιώτης Μαυραγάνης, υπεύθυνος των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ερμουπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευχαρίστησε τον αποχωρήσαντα Υποστράτηγο για τη μεταξύ τους συνεργασία και την κατά πάντα ευγενική και πολιτισμένη στη Σύρο παρουσία του.

Συνεχάρη τους νέους Διοικητές, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και σε όλα τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που τον υποδέχθηκαν, ευχήθηκε δύναμη στο έργο τους, με την ευλογία του Θεού και των Προστατών τους Αγίων Τριών Παίδων.

TOP NEWS