Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου

  • ΔΟΓΜΑ

Με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος ενημέρωσε ότι, λόγω της πανδημίας που επικρατεί, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος δεν θα εορτάσει, με τον καθιερωμένο τρόπο, τα ονομαστήριά του.

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου κ. Ιγνατίου είναι το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, με αφορμή την εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου.

Την παραμονή της εορτής, στις 6.30 μ.μ., στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ζώνης, του Εκκλησιαστικού Ξενώνα της Άλλης Μεριάς, θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Ιγνατίου, κεκλεισμένων των θυρών.

Ανήμερα της εορτής θα τελέσει την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου, με τη συμμετοχή μόνον της Αδελφότητος της Μονής, δίχως την παρουσία προσκυνητών.

Τόσον ο Πανηγυρικός Εσπερινός, όσο και η Θεία Λειτουργία θα μεταδοθούν απ’ ευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό astra, το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο youtube και τους Ρ/Σ «Ορθόδοξη Μαρτυρία» (104 FM) και «Μοναχική Διακονία» (87,5 FM).

Για να παρακολουθήσετε τον Πανηγυρικό Εσπερινό πατήστε εδώ.

Για να παρακολουθήσετε τον Όρθρο & την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία πατήστε εδώ.

TOP NEWS