«Θαλασσάκι μου… Θάλασσες δακρύων… Θάλασσες ελπίδας…» Βίντεο

  • Dogma
θάλασσα

«Θαλασσάκι μου… Θάλασσες δακρύων… Θάλασσες ελπίδας…» Μια ξεχωριστή επετειακή εκδήλωση στη Λήμνο από το Ωδείο της Μητρόπολης Φθιώτιδος.

Η πολύ επιτυχημένη επετειακή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην ακριτική και πανέμορφη Λήμνο,  με αφορμή την επέτειο των 100 ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή και την οποία διοργάνωσε η Μητρόπολη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λήμνου με τίτλο: «Θαλασσάκι μου… Θάλασσες δακρύων… Θάλασσες ελπίδας…» με τη συμμετοχή της παραδοσιακής ορχήστρας και της χορωδίας του Ωδείου της Μητρόπολης Φθιώτιδος ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» και αποτελεί μία παραγωγή του τηλεοπτικού σταθμού «Star Κεντρικής Ελλάδος»μεταδίδεται από την τηλεόραση του «Star Κεντρικής Ελλάδος» .

Η  εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη και στο κανάλι της Μητρόπολης Φθιώτιδος στο Youtube στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://www.youtube.com/watch?v=8kAW3AH3Rag και θα προβληθεί σε επανάληψη από την τηλεόραση του Star K.E., την προσεχή Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 μετά την μετάδοση της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας από τον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου του χωριού Παναγίτσα Ελάτειας, την οποία θα τελέσει ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

TOP NEWS