Τον Μητροπολίτη Λαγκαδά επισκέφθηκε ο Διοικητής της Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Έδεσσας

  • ΔΟΓΜΑ

Κατά την διάρκεια της συναντήσεως του Μητροπολίτη Λαγκαδά κ. Πλάτωνα με τον Διοικητή της Μηχανοκίνητης Μεραρχίας συζητήθηκαν θέματα εθνικού ενδιαφέροντος αλλά και θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, καθώς και ζητήματα που εμπίπτουν στο πεδίο ενδιαφέροντος των δύο αρχών, ενώ παράλληλα αντήλλαξαν και ευχές ενόψει των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων, επισκέφθηκε τη Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Υποστράτηγος Γεώργιος Χατζηγεωργίου, Διοικητής της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ που εδρεύει στην Έδεσσα. Τον υποστράτηγο συνόδευε ο Διοικητής της 34ης Μ/Χ Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος (ΠΖ) κ. Γεώργιος Καλαμποκάς.

Κατά την διάρκεια της συναντήσεως είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα εθνικού ενδιαφέροντος αλλά και θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, καθώς και ζητήματα που εμπίπτουν στο πεδίο ενδιαφέροντος των δύο αρχών, ενώ παράλληλα αντήλλαξαν και ευχές ενόψει των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Ταξίαρχο και εν γένει την 34η Μ/Χ Ταξιαρχία, για αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ τους καθώς επίσης και την προσφορά δεμάτων με τρόφιμα και είδη πρώτης που προσεφέρθηκαν για την στήριξη των συσσιτίων και του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως, σημειώνοντας για ακόμα μία φορά ότι η τοπική Εκκλησία θα είναι συνεχώς αρωγός και δίπλα στα στρατευομένα νειάτα και τις ένοπλες δυνάμεις σε οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόβλημα προκύψει.

 

 

 

 

 

TOP NEWS